Telefon: 86 39 43 04 | E-mail: mette.munck@mail.dk

✓​ Mere end 35 års erfaring

✓​ Altid samme tandlæge

✓​ Patienten i fokus

​Har du spørgsmål eller ønsker hjælp?

Så udfyld formularen, og vi vil besvare din henvendelse snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tandproteser som erstatning for dine egne tænder

​Hos Tandlæge Mette Munck i Ryomgård tilbyder vi tandproteser, som erstatter en eller flere af dine tænder. Tandproteser er en aftagelig erstatning for dine egne tænder, og du har selv mulighed for at tage protesen ud af munden, hvilket ikke er muligt med en tandkrone eller en tandbro.

Vores klinik er let tilgængelig på Djursland, uanset om du kommer fra Grenå eller Kolind.

Vi sørger for grundig vejledning og rådgivning

Vi kan tilbyde en delprotese, unitor protese, som er en delprotese i stål, som bliver betragtet som en permanent løsning. Ellers kan vi tilbyde en overgangs delprotese i akryl, som kan udvides til en helprotese, hvis nødvendigt.

På klinikken sørger vi for planlægning og tandaftryk samt grundig vejledning og rådgivning under hele forløbet, så du føler dig i trygge hænder. Vi har et tæt samarbejde med en dygtig tandtekniker, som fremstiller din protese.

Kontakt os og hør mere om tandproteser

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 39 43 04 eller e-mail mette.munck@mail.dk, hvis du ønsker yderligere information om, hvordan tandproteser fungerer, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig en pris. Ellers kan du med fordel bestille tid til en konsultation, hvor vi gennemgår alle dine spørgsmål, samt vurderer om en tandprotese er den rigtige løsning for dig.​

​Telefon: (+45) 86 39 43 04

Fax: (+45) 86 39 50 88